new kompozit

Cephe Kaplamada Ahşap Kompozit Seçeneği

Cephe Kaplamada Ahşap Kompozit Seçeneği
Cephe Kaplamada Ahşap Kompozit Seçeneği

Günümüzde betonun soğukluğundan, şehrin karmaşasından kurtulmak isteyenlerin tercihleri arasında ahşap ağırlıklı yapılar tercih edilmektedir. Fakat ahşap soğuk ve sıcağa karşı dayanıklı bir malzeme olmadığı için, kullanıcıların bu alanda farklı arayışlarını ve taleplerini de gündeme getirmiştir.

cephe kaplamada ahşap kompozit seçeneği ise, sıcak ve soğuktan koruyuculuğu sayesinde daha sık tercih edilmektedir. ahşap kompozit malzemenin üretilmesinde doğaya zarar verilmemesi ise artı değer olarak karşımıza çıkmaktadır. Atık kereste tozları ve bitki liflerinin termoplastik malzemelerin katkısıyla neredeyse ahşap malzemeden farksız olması mükemmel bir sonuç almayı sağlamaktadır.

Özel yapışkanlar sayesinde montajı sağlanan bu ürün, yalıtım anlamında ihtiyaca cevap verebilmektedir. Isıtma ve soğutma maliyetlerinde önemli bir düşüş yaşamanıza sebep olacak bu sistemler, görünüşleri itibariyle de yapılarınıza mimari değer katacaktır. Üstelik ahşap görünümü sayesinde daha sıcak ve daha samimi bir görüntü sergilemektedir. Ahşap malzeme gibi bakım gerektirmemesi, koruyuculuğunun daha üst seviyede olması, montaj kolaylığı da tercih edilme nedenleri arasında sayılabilmektedir.

Ahşap Kompozit Cephe Kaplama Sistemleri Maliyeti Nedir?

Malzemenin istenilen ölçülerde üretilebilmesi, ağaç kesilmesine sebep olmaması ve bakımının daha kolay olması sayesinde hemen her bütçeye hitap eden rakamlar sunulmaktadır. İstenilen ek özellikler ve malzeme kalitesine bağlı olarak maliyet değişmekle birlikte, standart ahşaptan çok daha uygun fiyatlı ürünlerdir.

Montaj kolaylığı da maliyeti düşüren etkenler arasındadır. Bakımının daha kolay olması, uzun ömürlü olması da uzun vadede düşünüldüğünde daha uygun fiyatlı olmasını sağlamaktadır. Tabi ki bu seçeneği kullanacağınız zaman dikkat edilmesi gereken konular bulunmaktadır. Bunlardan ilk ve en önemlisi seçeceğiniz firmadır.

Cephe kaplamada ahşap kompozit seçeneği tercih ettiğinizde firmanın bu iş alanında ne kadar tecrübeli olduğunu araştırmanız gerekmektedir. Çalışan ustaların ve mimarların, işlerini ne derece tutkuyla yaptıkları, bu alanda ne kadar uzmanlaştığını öğrenmenin bir yolu da referansları dikkate almaktan geçmektedir.

Cephe Kaplamada Neden Bizi Seçmelisiniz?

Öncelikle sektörde ismi duyulan bir kuruluş olmamız, kurumsal ve bireysel müşterilerimize verdiğimiz hizmetleri araştırmanızı öneririz. İmkanlarınız dahilinde üretim tesislerimizi ziyaret etmeniz veya daha önce yaptığımız cephe kaplama işlerini yerinde görme imkanınız varsa mutlaka değerlendirmenizi öneririz.

Herhangi bir iş alanında ne kadar uzman olunduğunu sözlerden daha ziyade yapılan işlerle görmek, hem içinizi rahatlatacak hem güveninizi artıracaktır. Yaptığımız sayısız çalışmalardan bir tanesini dahi incelemek, size bizi seçmenizde ne kadar doğru bir karar verdiğinizi daha net açıklayacaktır.

İster bir çiftlik evi olsun, ister bir dağ evi olsun veya isterseniz mütevazi bir yapıya sahip olun, isteğiniz doğayla bir bütünlük oluşturmaksa ahşap kompozit doğru bir tercih olacaktır. Bu işi hakkını vererek ve büyük bir özveriyle yapan çalışma arkadaşlarımız, oluşturacağımız randevu sonrasında aklınıza takılan tüm soruları içtenlikle cevaplayacaktır.

Kaliteyi uygun fiyatla birleştirmeyi ve müşteri memnuniyetini ilke edinen firmamız, yanımızdan mutlu ayrılacağınızın garantisini vermektedir.


TOP