new kompozit

Çit İmalatında Yeni Akım Ahşap Kompozit

Çit İmalatında Yeni Akım Ahşap Kompozit
Çit İmalatında Yeni Akım Ahşap Kompozit

Çit üretimi ve ahşap kompozit söz konusu olduğunda akla gelen ilk sorulardan birisi ahşap kompozit nedir olmaktadır. Görünümü birebir ahşaba benzemekle beraber, atık ahşap parçalarının entegrasyonun sağlanması için çeşitli kimyasal maddeler yardımıyla birleştirilerek kullanılan bir malzemedir. Bilinen ve uygulanan en eski yöntem olan ahşap çitlere karşın çit üretiminde yeni akım ahşap kompozit olmaktadır.

Hem ev için hem de endüstriyel inşaat kullanımları için önem arz eden ahşap kompozitler, dekoratif çit üretiminde ilk sıralarda yer almaktadır. Peyzaj çalışmalarında düşük üretim maliyeti ve hafif özellikleriyle ön plana çıkan bu ürünler çit kullanılabilecek hemen her alanda kullanılmaktadır.

Avm’lerin oyun alanlarından parklara, sebze üretimi yapılan hobi bahçelerinden çiçek bahçelerine, sevimli dostlarımız köpeklerin bahçelerdeki oyun alanlarına varana kadar çok farklı yerlerde kullanılan bu ürünler, ahşaba oranla çok daha uzun ömürlüdür. Çit üretiminde yeni akım ahşap kompozit seçmenin nedenlerinden bir tanesi de tıpkı doğal ahşap gibi boyanabilir olmasıdır. Kullanılacak alanın özelliğine göre renklendirilebilen bu ürünler doğal rengiyle kullanılabileceği gibi, canlı renkler tercih edilerek de kullanılabilmektedir. Ayrıca ahşap çitlerden farklı olarak çürüme, esneme toprağa temaslı yerlerde yosunlaşma yapmaz.

Dikenli tellerin çevreye, insanlara ve hayvanlara verdiği zararı ortadan kaldırmak için çit kullanmak daha doğru bir davranış olacaktır. Ayrıca kamelyaların çevresinde uygulanabilen bu ürünler, oturduğunuz süre boyunca doğal görünümün yanı sıra, sokak hayvanlarının birden yanınıza gelmesini engelleyecek ve konforunuzu üst seviyeye taşımanıza yardımcı olacaktır.

Demir teller veya ferforje çitler gibi paslanma sorunu olmayacağı ve doğayla bir bütünlük kazandıracağı için tercih nedenlerinde önemli bir faktör olarak karşımıza çıkmaktadır. Ahşap kompozit çevreye ve doğaya zarar vermeyen, aksine gereksiz ağaç kesiminin önüne geçen bir seçenek olduğu için doğa dostudur.

Ahşap Kompozit Çit Seçiminde Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

Kalite ve uygun fiyat anlayışımız gereğince ürettiğimiz her üründe kalite standartlarına uyum sağlayan firmamız, kendini tescillemiştir. Ayrıca dekoratif açıdan hoş tasarımlara imza atmak istiyorsanız peyzaj mimarlarımızın sizlere sunacağı fikirleri dinleyerek, size uygun çözümleri birlikte karar verebilme olanağı sunmaktayız. Müşteri memnuniyeti esaslı çalışmamız sonucunda  0 kaliteli ve sağlık açısından hiçbir risk içermeyen bu ürünleri kullanmak istediğiniz alanlara uygun olarak üretmekteyiz. Dikkat çekeceğimiz bir başka nokta ise fiyatlarımızdır. Her bütçeye uygun bir çözüm üretmekte ve mali durumunuzu göz önünde bulundurarak rahatlıkla alışveriş yapabileceğiniz çözümler sunmaktayız.

Sektörde kazandığımız saygınlık, bireysel ve kurumsal müşterilerimize özel olarak hazırladığımız çalışmalarımızı referans alabilir, daha önce planlanmış modelleri seçebilir veya istediğiniz tarzda yeni bir planlama yapılmasını isteyebilirsiniz.

İstediğiniz yükseklik ve uzunluk konusunda ilgili ekip arkadaşlarımızla görüşme sağlayabilirsiniz. Bu sayede ihtiyacınızı tam olarak karşılayabilir ve gönül rahatlığıyla uzun yıllar boyu kullanacağınız bu ürünlere sahip olabilirsiniz.


TOP