new kompozit

Yeni Nesil Ev Seçeneklerinde Ahşap Kompozit Prefabrik Ev

Yeni Nesil Ev Seçeneklerinde Ahşap Kompozit Prefabrik Ev
Yeni Nesil Ev Seçeneklerinde Ahşap Kompozit Prefabrik Ev

Şehir yaşamından sıkılan, günü birlik kaçacak bir yerim olsun diye düşünenler için prefabrik ev seçeneği ön plana çıkmaktadır. Yoğun iş temposu ve şehirlerde yaşanan trafik stresinden kurtulup, doğayla iç içe olmak isteyenler, çareyi ufak bile olsa bir arsa satın alıp prefabrik ev kurarak sağlamaktadır. Yeni nesil ev seçeneklerinde ahşap kompozit prefabrik ev seçeneğini tercih etmenin sayısız faydası bulunmaktadır.

Bunları sıralayacak olursak, elbette ilk sırada uygun fiyatlı oluşu bulunmaktadır. Demir panellere, sıva ve ekstra yalıtıma ihtiyacı ortadan kaldıran ahşap kompozit, doğal ahşap görünümü sayesinde de tercih edilme sıklığını artırmaktadır. Taşınabilir olması ise avantajları arasında sayılabilmektedir.

Doğayla bütünleşme anlamında muhteşem bir uyum sağlayan bu ürün, ısı yalıtımı konusunda maliyetleri büyük oranda düşürmektedir. Ahşabın gereksiz bakım maliyetine karşılık, uzun yıllar boyunca bakım yapmaya gereksinim duymadan kullanılabilmektedir.  Maliyetleri aşağı çekerken kaliteden de ödün vermemek gerekmektedir.

Ahşap Kompozit Prefabrik Evin Standart Prefabrik Evlerden Farkları Nelerdir?

Hemen hemen aynı fiyatlara alacağınız standart bir prefabrik evden farklı olarak, evinizin iç tasarımı normal bir evden daha lüks sayılabilecek şekilde tasarlanmaktadır. Arsanızın büyüklüğüne göre farklı boyutlarda üretilebilen bu yapılar, isteğiniz doğrultuda ve özelliklerde hazırlanmaktadır. İklim koşullarının farklılıklarına rağmen, her ortama uyum sağlayabilmesi de tercih edilme sıklığını artıran sebepler arasındadır.

Olası bir afet durumunda daha sağlam ve daha hafif bir yapıya sahip olmak, can ve mal güvenliğinizi artıracak unsurlardandır. Standart ahşap malzemeden daha sert bir yapıya sahip olan ahşap kompozit, ahşaba oranla daha sağlamdır. Güve gibi tahtaya zarar veren böceklerin yaşamasına izin vermeyen yapısı, ürünlerinizi daha uzun süre sorunsuz kullanmanızı amaçlamaktadır.

Yeni nesil ev seçeneklerinde ahşap kompozit prefabrik ev tercih ettiğiniz taktirde, ergonomik bir yapıya ekonomik fiyatlarla sahip olmuş olacaksınız. Betonarme evinizde sahip olmak istediğiniz fakat olmadığınız özellikleri çok daha rahat bir şekilde evinizin özellikleri arasına katabilirsiniz.

Bizi Tercih Etmenizi Gerektiren Sebepler Nelerdir?

Günümüz koşullarında bir mülk edinirken ilk dikkat edilen konu fiyat kalite ilişkisi olmaktadır. Her bütçeye uygun çözümler üreten firmamız, hazır ev seçenekleri sunduğu gibi, istediğiniz özellikler ve ölçülere göre yeni tasarımlar üretebilmektedir.

Yıllardır sektörde edindiğimiz yer ve çalışma arkadaşlarımızın tasarladığı her ev için, sanki kendi evleriymiş gibi özveriyle çalışması da tercih edilme sebeplerimiz arasındadır. Sadece işini yapmaktan öte, işlerini severek yapan ve adeta ruhlarını da ortaya koyan arkadaşlarımız yanımızdan mutlu ayrılmanızı sağlayacaktır.

Ürettiğimiz evlerin uzun yıllar sağlıkla ve güvenle kullanıldığı, daha önce teslim ettiğimiz işlerimizden belli olmaktadır. Uzun zamandır bu sektörde olmamıza rağmen, olumsuz bir yorum almamış olmamız, istisnasız tüm müşterilerimizin her türlü soru ve sorununa çözümler üretmemiz, işimizi ne kadar severek yaptığımızın kanıtıdır. Mutlu müşterilerimizden olmak isterseniz bir telefon kadar yakınınızdayız.


TOP