new kompozit

Dış Mekan Döşemelerinde Ahşap Kompozit

Dış Mekan Döşemelerinde Ahşap Kompozit
Dış Mekan Döşemelerinde Ahşap Kompozit

Dış mekan zeminlerindeki ahşap kompozit malzemelerin eğlencesi, değeri ve özgünlüğüne çok az insan katılmayabilir. Ahşabın pahalı kullanımı onu asla itici hale getirmeyecek olsa da, odun kullanımından vazgeçmeyen, bunun yerine sınırlı alanlarda ahşabı kullanan birçok insan var. Dış mekan zeminin dış cephe kaplamasında bulunan ahşap kompozit malzeme ne kadar ihtişamlı, gerçek ve kıymetlidir? Ancak bence ahşabın ifadesi de sizi biraz korkutuyor. Dış cephe kaplaması ahşap mı? Kar, kış, sıcağa ve neme ne olacağını kimse düşünmez. Bu noktada ahşap kompozitler ile ahşap arasındaki farkı belirtmek en iyisidir. Hiç kimse ahşabın amacını bilmez ve kimse ahşap kullanılmasa bile ne olacağını tahmin etmez. Su, ahşabın büyük bir düşmanıdır. Peki, güneş ışığı, yağmur, kar, nem veya rüzgar ahşap için ne ifade ediyor? Bütün bunlar odunumun ömrünü büyük ölçüde kısalttı.

Olağanüstü ama doğal tasarımlar yaratmak için dış mekan zeminlerinde ahşap kompozit kullanmak istemez misiniz? Pekala, istiyorsun, ama bedava istemiyor musun? tabii ki evet. Maddi ve manevi faydalar elde etmenize yardımcı olmak için ahşap kompozit malzemelerin uzun süreli kullanımı sayesinde, hem doğal hem de muhteşem bir dış mekan kaplamasına sahip olmak çekici olacak mı? elbette. Bu doğal ve insan dostu ürünü kullanarak, zeminler, çatılar, banklar, pencereler, dekoratif şeritler, her şey ahşap ile yapılabilir ancak bu ürünü kullanarak kolaylıkla tamamlanabilir, aslında bu ürünü en olumlu şekilde sağlayabilirsiniz. Yıllardır bir kez yatırım yaptığınız harcamaları kullanarak tüm ihtiyaçlara cevap verin. Dış mekan zeminlerindeki ahşap kompozit uygulamaları en kaliteli, en modern ve en doğal kullanımları sunsa da, en iyi seçimler de bu uygulamaların daha değerli olmasına yardımcı olur.

Son yıllarda, PVC zemin kaplama veya kompozit zemin kaplama malzemeleri gibi ürünler, ahşap döşeme malzemelerinin ana ikameleri olarak kabul edilmektedir. Boya kavramını ortadan kaldırır; bir zamanlar dış ve bahçe teraslarında kullanılan doğal ahşap malzemelerin bir bileşeni olarak kabul edilen ahşap döşeme ürünlerinden farklı olarak laminat parke ürünlerindeki boya ve temizlik ortadan kalkmış, insanları döküntü ve çürüme endişesinden kurtarmaktadır. Wpc kompozit döşeme zemini, bakım ve ekonomik zamandan tasarruf sağlayan alternatif bir zemindir. Performans açısından ahşap kompozitlerin içerdiği malzemeler sayesinde aslında büyük bir avantaja dönüşmüştür. Ahşap kompozit malzeme aklınızda ne oluşturur? Öncelikle ahşap üzerinde elbette birebir ahşap görüntüsü oluşuyor. Ahşabı gerçekten seven bir parça var, gözü bağlı bir şekilde ahşabı kullanıyor. Ancak ahşabı seven, hatta kusurlarından dolayı ahşabı sevmeyenler de vardır. Tüm zemin, dış veya iç duvar karoları, çatı veya bahçe zemini koltuk kılıfları veya banklar ahşap kompozit malzemelerden yapılabilir ve hiçbir zaman ahşaptan ayırt edilemez. Böylesine kaliteli, böylesine uzun ömürlü ve kullanışlı bir ürün her dekorasyona cevap verebilir.


TOP